Trimhockey & DOT

Een sportieve vorm van hockey voor mensen met of zonder weinig hockeyervaring die op een ontspannen manier de hockeysport willen leren beoefenen. Ook meer ervaren hockeyers die niet in competitieverband gedurende het weekend willen spelen kunnen de hockeysport op deze manier blijven beoefenen. 

Trimhockey

Wanneer ? 
Op de maandagvond van 20.30-22.00 uur zijn de trimhockeyers actief. Wekelijks wordt er sportief en gezellig getraind. Het clubhuis is vervolgens geopend voor een drankje en een hapje. De trimhockeyers nemen deel aan de regionale trimhockeycompetitie. Gemiddeld één keer in de maand wordt er op de maandagavond een thuis -of uitwedstrijd gespeeld in de regio Nijmegen door een HCD team. Deelname aan de regionale competitie is niet verplicht. 

Nog geen lid maar zin in trimhockey? Volg vrijblijvend vier proeftrainingen. Schrijf je dan in middels het inschrijvingsformulier. Natuurlijk kunt u ook eerst informatie opvragen bij [email protected]. Zorg zelf voor sportkleding, sportschoenen, scheenbeschermers en een bitje. Een hockeystick kun je bij ons lenen. Na de vier proeftrainingen kan het proeflidmaatschap omgezet worden in een jaarlidmaatschap. 

DOT (Dames Ochtend Trim)hockey 

Waarom?
Omdat je (weer) wilt hockeyen en omdat je sportief bezig wilt zijn. Tijdens de training ligt de focus op het (beter) leren hockeyen. Gezelligheid, ontmoeten, lachen, zweten, scoren, ontspannen... Na een lekkere training met z’n allen koffie of thee drinken in het clubhuis of op het terras om op te warmen of juist weer af te koelen.

Voor wie? 
Voor alle dames, zonder verdere verplichting tot het spelen van competitie, wedstrijden of toernooien voor enthousiaste moeders van leden die zelf geen hockeyverleden hebben en die in teamverband willen sporten (en wel een keer met zoon of dochter willen "ballen”), voor ‘oud’ hockeysters die in het verleden hebben gehockeyd en dit weer graag willen oppakken, voor alle dames die puur uit sociaal oogpunt sportief bezig willen zijn en plezier beleven aan een balletje (mis) slaan. 

Wanneer? 
Iedere woensdagochtend van 9:00 – 10:00 uur, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Ook is er iedere maandagavond een DOT (eigenlijk DAT) training van 19:30 - 20.30 uur.
 
Heb je interesse in DOT (of DAT) hockey, kom anders een keer vrijblijvend meedoen, je bent van harte welkom. Ga je met ons de sportieve en gezellige uitdaging aan? Denk wel aan een hockeystick, bitje en scheenbeschermers. Je kunt je aanmelden via:[email protected].
 
Heb je wel interesse, maar is de woensdag(ochtend) of maandagavond geen optie laat het ons in ieder geval weten, wie weet zijn er in de toekomst andere mogelijkheden.