*Update* 29 april hockeycompetitie en -trainingen ivm corona

21-4

Beste leden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

*Update* 29 april;

Vanaf vandaag 29 april worden alle trainingen voor jongste jeugd en jeugd tm A weer hervat volgens het trainingschema in de LISA app. Alle (jongste) jeugd leden, hun ouders en trainers zijn geïnformeerd via een mail.

Lees daarom de mail en bijlagen even goed door, zodat iedereen op de hoogte is van alle regels.

We wensen de (jongste) jeugd weer veel hockeyplezier!

*Update* 25 april;

Op dit moment is een werkgroep binnen HCD actief bezig om alle maatregelen, richtlijnen en adviezen te verwerken in een protocol voor onze leden, ouders en trainers. Dit moet in samenspraak met Gemeente Druten. Zij moeten eerst akkoord geven voor het herstarten van de hockeytrainingen bij HCD. We gaan ervan uit dat we jullie op 28 april verder kunnen informeren. 

Ons plan is het reguliere trainingschema aan te houden vanaf woensdag 29 april, mogelijk wordt de trainingstijd wel een kwartier naar voren of achteren verschoven om te voorkomen dat er tegelijkertijd te veel jeugd aankomt of vertrekt.

***

Graag verwijst het bestuur jullie allemaal naar de recente update vanuit de KNHB naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en dhr. Van Dissel (RIVM): https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

HCD volgt het advies en de richtlijnen van het RIVM, GGD en de KNHB. De nieuwe maatregelen zoals die zijn afgekondigd, bieden de jongste jeugd tot en met de D én de C tot en met de A-jeugd vanaf 28 april weer enige ruimte te trainen. HCD is daar vanzelfsprekend ook heel blij mee! 

Over hoe we dit precies vorm gaan geven en vanaf wanneer we de jeugd weer op de velden verwachten, worden jullie z.s.m. geïnformeerd.

Het bondsbestuur van de KNHB heeft helaas al wel moeten besluiten alle competities van het seizoen 2019-2020 te beëindigen. Dit betreft dus ook alle jeugdcompetities.

 
21-4-2020 Technische Commissie