18 december - Update coronamaatregelen

Nieuws
13-11

De extra ingelaste persconferentie van 18 december bracht Nederland helaas een harde lockdown.

De overheid heeft per direct besloten dat er geen zaalcompetitie gespeeld mag worden tot en met vrijdag 14 januari 2022. Dat betekende dat ook de wedstrijdronde van afgelopen zondag 19 december al niet meer gespeeld kon worden.

Zaalcompetitie wordt hervat zodra dat mogelijk is

Zodra de overheid de binnensport en de zaalcompetitiewedstrijden weer toestaat voor de amateursport, wordt het resterende programma van de zaalcompetitie uitgespeeld. De KNHB geeft aan dat gemiste wedstrijden van de komende maand helaas, vanwege het gebrek aan halruimte en uitloopmogelijkheden in combinatie met de voorbereiding op het veldseizoen niet ingehaald worden.

Buiten mag er wel gesport worden; op de eigen vereniging kan dat tot 17.00 uur. Daaraan zijn wel regels verbonden voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder: sporten is buiten alleen toegestaan in tweetallen op 1,5 meter afstand. Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar mogen buiten trainen en onderlinge wedstrijdjes spelen op de eigen vereniging. Zij hoeven tijdens het sporten geen afstand te houden.

Het clubhuis is echter voor iedereen gesloten, alleen de toiletten mogen gebruikt worden.
Verder blijven alle maatregelen die al van kracht waren, bestaan. Dat betekent onder andere dat er geen publiek op de verenigingen mag zijn en de afstandsregels in acht moeten worden genomen.

De maatregelen vanaf 13 november blijven gelden:

Net zoals een paar maanden geleden, mag er geen publiek ontvangen worden bij zowel de wedstrijden als de trainingen. De teams zullen het een tijdje zonder jullie aanmoediging moeten doen en wij gaan jullie gezelligheid langs de kant missen.

De maatregelen vanaf 6 november blijven gelden:
Alle spelers en overige aanwezigen boven de 18 jaar moeten bij gebruik clubhuis, kleedkamers, toiletten en buitenterras in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs (QR-code) en ID bewijs.

Zie voor meer informatie:
 


Hopelijk kunnen wij jullie snel weer ontvangen. Maar het belangrijkste is nog steeds; blijf fit en hopelijk tot heel snel!
 
13-11-2022 Algemeen